soi: Muse - the small print

Ei voi muuta sanoa, kuin voi ei (monikossa). Musen uusin kappale on soinut radiossa ja minun mielestäni se on aika huono. Nyt kun olen sen jo monta kertaa kuullut niin kyllä se alkaa kuulostaa siedettävältä. Mutta sitten menin Musen kotisivuille ja sieltä saa kuunnella uusimman levyn jokaisesta kappaleesta 30 sekuntia. Ja mitä ilmenikään! se kuulostaa Queen:ltä ja siitä on tullut paljon popimpaa ja ja ja! Se on vain niin erilaista! Enkä osaa sanoa pidänkö siitä vaiko en. Joistakin pidän, ehkä. Se on vain niin erilaista aikasempaan verrattuna eikä siinä ole enään samanlaisia piilotetuja merkityksiä..oh.. En osaa kuvailla sitä mitenkään. Pettymys.

Muse - Recess

Voei.. Huomisesta tulee pitkä päivä. Ensinnäkin alkaa koulu yhdeksältä aamulla. Sitten, kun sieltä joskus pääsee pois niin pitää kävellä n. 3 kilometriä keskustaan ostamaan bussikortti. Sitten mennä taas aivan eri puolelle kapunkia ystävän luokse ja sieltä sitten tanssitunnille. Se onkin ainoa hyvä asia ystävän näkemisen lomassa huomisessa. Se on sellainen kurssi, joka kestää vain kuukauden verran, mutta se on kaksi kertaa viikossa ja sen nimi on Fusiondance. Siinä sekoitetaan musiikkia ja eri tansseja sekä puolet ajasta venytellään...ooh. Kuulostaa aivan ihanalta. En ole pariin vuoteen tanssinut ja on ihanaa aloittaa se taas. Voi ei.. tuli juuri mieleeni, että minulla alkaa myös avoimen yliopiston kurssi kohta, joka kestää koko vuoden. Välillä mietityttää, että olenko ottanut vähän liikaa asioita itselleni... ja tuli myöskin mieleen, että on äidinkielen yo-uusinta parin viikon päästä ja samalla viikolla autokoulun 2. vaihe....

kirjoitan samana päivänä aika monta eri kirjoitusta, koska asiat ehtivät kasaantua ja varsinkin noita ohjeita on paljon kivempi kirjoittaa monta samaan aikaa ja helpompaa.

Muse - Dead star