tilkka öljyä
420 g pintamaustettua broilerin fileetä TAI saman verran maustamatonta fileetä + suolaa ja currya
8 keskikokoista uuden sadon perunaa keitettynä
5 ananasrengasta valutettuna
2 dl viinirypäleitä
pala punaista paprikaa
2 pientä sipulia
1 rs miniluumutomaatteja
10 cm pätkä tuorekurkkua
200 g raejuustoa
2 1/2 dl Creme Bonjour Cuisine Indian Curry ruoanlaitto fraichea

1. Kuumenna öljy pannussa, paloittele broilerinfileet reilunkokoisiksi paloiksi ja paista ne kypsiksi, anna jäähtyä.
2. Paloittele muut salaattiainekset ja sekoita kaikki keskenään.
3. Lisää joukkoon Indian Curry ruoanlaitto fraiche.
Tarjoa kylmänä.

Tekijän kommentit: Tästä tulee erittäin ruokaisa ja riittää useammalle (n. 10) hengelle. Kylmänä erittäin hyvää, mutta pakon edessä voi syödä myös hailakkaana (maku vain ei ole yhtä hyvä). Itse tein tämän itselleni, jotta voin loppuviikkona, joka on minulla erittäin kiireinen, syödä kuitenkin kunnolla. Laitoin myöskin 500g broileria ja 10 perunaa sekä vielä mandariinilohkoja. Sopii kyllä tajoiltavaksi tilanteessa kuin tilanteessa, koska se on helppo myös koristella. Helppo tehdä isompia annoksia tai vähemmän soveltamalla ja jälleen makuasioiden takia jättää pois taikka lisätä aineksia. Alkuperäistä ohjetta muunneltu: http://www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/salaatit/kylma-broileri-perunasalaatti.php