n. 20 kpl (riippuen koosta)

2 ½ dl vehnäjauhoja
1½ dl sokeria
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
½ dl vehnäleseitä
130 g tumaa suklaata (pandan)
3 dl punaherukoita
n. 1 dl juoksevaa margariinia
1 dl maitoa

Muruseos päälle:
2 dl kaurahiutaleita
3/4 dl sokeria
½ dl juoksevaa margariinia

  1. Sekoita ensin kuivat aineet keskenään ja sitten loput aineet joukkoon huolellisesti.
  2. Lusikoi taikinaa muffinipellissä oleviin muffinivuokiin ja ripottele päälle muruseosta.
  3. Pasita muffineita 225 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes muruseos on kauniin ruskea

Comments: Aivan mahtavia! vähän kuin pikku piirasia, kun muruseos on päällä. Punaherukan kirpeys ja suklaan makeus sopivat hyvin yhteen. Herukoiden tilalla voi käyttää muita marjoja ja luultavasti myös hedelmiä.