Tästä tulee juoma niin monelle kuin tekee.

suklaata

maitoa

1. Sulata suklaa hellalla ja lisää (lämmin) maito. Sekoita maitoa ja suklaata niin kauan, että suklaa on sulanut ja sekoittunut maitoon. Lisää maitoa tai suklaata tarvittaessa. Juoma jää hileiseksi, ei sekoitu aivan tasaiseksi kuin kaakao.

tai

Sulata suklaa mikrossa, lisää maito ja lämmitä mikrossa kuumaksi. Sekoita maitoa ja suklaata kunnes suklaa on liuennut, tarvittaessa lämmitä lisää.

tekijän kommentit: Olin ostanut pahaa suklaata ja ajattelin, että siitä tulee luultavammin parempaa juomaa ja olihan se, mutta ei silti yhtä hyvää, kun olen tehnyt pandan suklaasta. Tummat suklaat antavat parhaiten makua, mutta kyllä maitosuklaakin on hyvää ja jos haluaa oikein makeaa niin voi lisätä vielä tilkkasen kermaa. Kaikkein helpoimmin ehkä hellalla tulee tehtyä. Tosiaan jää sellaisia suklaahileitä ainakin minulla jäi, kun tein tuon mikrossa, mutta kyllä silti pitäisi sekoittua hyvin. Omasta päästäni olen tämänkin kekkaissut. Voi ajatella mukin koon perusteella kuinka paljon tarvitsee maitoa per henkilö. Itse käytin noin 50g maitosuklaata ja 2 dl maitoa. Mutta tosiaan suklaa oli todella pahaa, joka maistui suklaakuorrutteelta. Sellaisesta 200g levystä noin 1,5 riviä riittää per henkilö. tietysti riippuu kuinka paljon haluaa makua.