Mansikkatäyte:

  • 160g valkoista suklaata
  • 30g kermaa
  • 30g kaakaovoita
  • 20g tärkkelyssiirappia
  • 150g mansikkasosetta
  • 10g voita, suolatonta

1. Kiehauta kerma, kaakaovoi ja tärkkelyssiirappi. Kaada seos rouhitun suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi. Lisää mansikkasose ja lopuksi huoneenlämpöinen voi.

Tekijän kommentit: Tämän lisäksi pitää sulattaa tarpeeksi haluamaansa suklaata, levittää sitä tasaiseksi kerrokseksi esim. silikoniseen (jääpala)muotiin, antaa sen jähmettyä, laittaa täytettä, ja laittaa vielä suklaata päälle. Itse korvasin kaakaovoin kookosrasvalla ja tärkkelyssiirapin hunajalla. Täytteestä tuli hyvää ja sitä voisi melkeinpä syödä sinällään, jos ei olisi niin makeaa. Aika helppoja ja lopputulos oli maittava. Tosiaan kannattaa käytään jotain silikonisia muotteja sillä kovista muoteista konvehteja on vaikeampi irroittaa ehjinä. Alkuperäinen ohje: kermaruusu.vuodatus.net